Webinar foetale groeirestrictie: ‘Samen letten we op de kleintjes’

 In Uncategorized

Wil je ook meer weten over de laatste ontwikkelingen van de opsporing van foetale groeirestrictie?

Op dinsdagavond 14 november 2023 organiseren we weer samen met SCEM een webinar waarin we de belangrijkste recente wetenschappelijke publicaties samenvatten en interactief casuïstiek bespreken. 

In dit interactieve webinar belichten we naast de achtergronden van placenta-insufficiëntie de diagnostiek en het beleid op basis van recente wetenschappelijke vooruitgang. Met deze extra kennis kunnen verloskundig zorgverleners in eerste en tweede lijn wellicht nog verstandiger en genuanceerd omgaan met hoe foetale groeirestrictie (FGR) vast te stellen en wat wanneer te doen. Volledige duidelijkheid kunnen we u helaas nog niet geven. Maar we kunnen al wel weer meer dan een paar jaar geleden dankzij enkele nieuwe publicaties! Aan de hand van casuïstiek worden de laatste inzichten vertaald naar de dagelijkse praktijk. Ook is er ruim gelegenheid voor het stellen van uw vragen en het inbrengen van eigen casus!

Dinsdag 14 november 2023, online, 19.30 uur – 20.45 uur. Inschrijven kan via https://www.scem.nl/evenement/fields-3/2811-foetale-groeirestrictie-samen-letten-we-op-de-kleintjes.html. We heten u van harte welkom bij dit webinar!

Recent Posts

Leave a Comment

Stefanie Damhuis gepromoveerd