Contact

Als u iets heeft gehad aan de info op deze website is ons doel eigenlijk al behaald! 
Maar u kunt wellicht ook ons verder helpen!? Wij willen heel graag uw ideeën horen. Welke onderwerpen heeft u gemist? Heeft u nog aanvullende vragen? Heeft u feedback over wat goed of niet zo goed ging in de zorg voor uw kind? Wellicht kunnen we met uw verhaal proberen de zorg nog beter te maken. Of wilt u in de komende tijd voor ons deelnemer worden van onze spiegelgroep? Af en toe hebben we op specifieke vragen namelijk feedback nodig: is het onderzoek wat wij bedenken wat de patiente nodig heeft? Moet het anders? Ontbreekt er nog iets?

Vul voor al deze zaken ons contactformulier in.

Of steun ons met een financiële bijdrage!

Ook dat kan en is heel welkom!
Wij bekostigen hiervan het onderzoek, informatiemateriaal, studiebeurzen en reisstipendia voor onderzoekers om het onderzoek te ondersteunen en de bevindingen bekend te maken.

Wie zijn wij

Sanne Gordijn gynaecoloog foetale groeirestrictie - te kleine baby

Sanne Gordijn (1978)

Gynaecoloog-perinatoloog in het UMC Groningen

Ik wil heel graag dat wij als verloskundig zorgverleners beter worden in het opsporen van de baby’s die onze zorg nodig hebben omdat de functie van hun placenta niet goed genoeg is. Maar ook wil ik graag dat we de gezonde kleine baby’s beter herkennen zodat we die ‘met rust’ kunnen laten.

Wessel Ganzevoort gynaecoloog foetale groeirestrictie - te kleine baby

Wessel Ganzevoort (1973)

Gynaecoloog-perinatoloog in het Amsterdam UMC

Een overleden kind voor de geboorte is verwoestend voor ouders, een last die mensen de rest van hun leven meedragen. Het is ook extreem frustrerend voor de zorgverleners. De gedachte dat we dat in sommige gevallen kunnen voorkomen door de kinderen met een slechter werkende placenta eerder op te sporen is wat mij drijft!