Wilt u ons onderzoek steunen met een financiële bijdrage?

Dat kan en is heel welkom!
Het onderzoek dat wij doen gebeurt voor het grootste deel in de eigen tijd van de hoofdonderzoekers of van de arts-onderzoekers. Er zijn wel subsidies voor specifieke studies, maar veel van de initiatieven op deze website gebeuren met meer inzet dan geld.

Uw bijdrage is daarom meer dan welkom! Wij bekostigen hiervan de uitvoering van het onderzoek, informatiemateriaal, studiebeurzen en reisstipendia voor onderzoekers om het onderzoek te ondersteunen en de bevindingen bekend te maken. Als u dat prettig vindt kunt u ook aangeven welk deelonderzoek u wilt dat we uw bijdrage vooral voor gebruiken.

Kom in actie!!
Eerder heeft een echtpaar 10.000+ km door Europa heen gefietst om hun overleden kind te gedenken. Terwijl zij dat deden hebben ze ook geld geworven voor ons CEPRA-onderzoek!

foetale groeirestrictie cycling for frederik

Als alternatief bevelen we ook warm deze fondsen aan:

Er zijn natuurlijk ook nog andere fondsen, die misschien nog beter bij uw motivatie aansluiten. Hieronder een kleine selectie.

Fonds GezondGeboren – strong babies:

foetale groeirestrictie fonds gezond geboren

Dit fonds is specifiek opgericht voor wetenschappelijk onderzoek naar (alle) zwangerschapscomplicaties. Bijdragen aan dit fonds kunnen indirect ook weer bij de initiatiefnemers van deze website terecht komen als de projectvoorstellen de wetenschappelijke raad van het fonds overtuigen.

 

Stichting make a Memory:

foetale groeirestrictie Make a Memory

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. Wij ondersteunen dit fonds van harte omdat we weten hoe waardevol deze foto’s voor ouders kunnen zijn en blijven!